Is there a problem with board cookies?

Re: Is there a problem with board cookies?

Postby Xplorer00 » Sun Jun 07, 2020 3:21 pm

I've been trying to post updates into the GRN Site Listing forum but I receive the "403 Forbidden" and "Access to this resource on the server is denied!" error.

I've managed only a few lines but unable to post further content.
Is anyone else able to post in below forum or experiencing the same issue.

viewtopic.php?f=24&t=769&start=1210

Yes, I am logged into via https.
Xplorer00
 
Posts: 36
Joined: Sun Jan 20, 2019 5:53 pm

Re: Is there a problem with board cookies?

Postby citabria » Sun Jun 07, 2020 3:55 pm

Yep, we are working through this as well.
citabria
Site Admin
 
Posts: 1035
Joined: Thu Aug 14, 2008 8:22 pm

Re: Is there a problem with board cookies?

Postby Xplorer00 » Sun Jun 07, 2020 5:36 pm

Thanks. Good to know it isn't just me.
Xplorer00
 
Posts: 36
Joined: Sun Jan 20, 2019 5:53 pm

Re: Is there a problem with board cookies?

Postby Bigfella237 » Sun Jun 07, 2020 7:09 pm

Yeehaa, it works!

Many, many thanks Matt!
User avatar
Bigfella237
 
Posts: 1832
Joined: Fri Feb 26, 2010 3:11 pm
Location: In geosynchronous orbit above the Far South Coast of NSW, Australia

Re: Is there a problem with board cookies?

Postby citabria » Sun Jun 07, 2020 7:44 pm

Bigfella237 wrote:Yeehaa, it works!

Many, many thanks Matt!
Not at all Andrew - the thanks should all go to you for your dedicated hard work and relentless contributions over the past decade!

Many people don’t fully understand the hundreds, if not thousands of hours that you have put into the GRN thread in particular. Editing all the phpBB BBcode is quite tedious work, and it all appears to have been done by hand.

The least we can do is try to provide a fully functional website with no bugs!
citabria
Site Admin
 
Posts: 1035
Joined: Thu Aug 14, 2008 8:22 pm

Re: Is there a problem with board cookies?

Postby citabria » Sun Jun 07, 2020 8:02 pm

There two outstanding issues now:-

1) HTTP 403 error in the GRN thread. This is a known issue with Apache’s security module. It can bit fiddly to troubleshoot but I am working with the hosting provider to get it fixed.


2) Some of you may be seeing emails from the board marked as spam. This is due to a misconfiguration from when the board was originally setup with a gmail account. I will look at this one tomorrow if I get time.
citabria
Site Admin
 
Posts: 1035
Joined: Thu Aug 14, 2008 8:22 pm

Re: Is there a problem with board cookies?

Postby citabria » Wed Jun 10, 2020 9:28 am

Hi all,

The email settings have been modified to prevent emails coming from the board going into your spam. The leaves the permissions issue as the only outstanding one. We will let everyone know once this is sorted out.

Cheers,
Matt
citabria
Site Admin
 
Posts: 1035
Joined: Thu Aug 14, 2008 8:22 pm

Re: Is there a problem with board cookies?

Postby citabria » Wed Jun 10, 2020 4:14 pm

Hi all,

The GRN thread error has now been fixed. Everything should be working as per normal now, so we can return to the massive task of sorting all the info out and updating the thread.

Cheers
Matt
citabria
Site Admin
 
Posts: 1035
Joined: Thu Aug 14, 2008 8:22 pm

Re: Is there a problem with board cookies?

Postby Bigfella237 » Sat Jul 04, 2020 2:04 am

citabria wrote: ~ the links coming out in the email alerts have been changed to use the HTTPS prefix/protocol ~

According to my email folder this was working up until the end of June, but since the start of this month (July) it's reverted back to the old http: prefix for some reason?

Andrew
User avatar
Bigfella237
 
Posts: 1832
Joined: Fri Feb 26, 2010 3:11 pm
Location: In geosynchronous orbit above the Far South Coast of NSW, Australia

Re: Is there a problem with board cookies?

Postby Bigfella237 » Sat Jul 04, 2020 9:52 am

And this morning it's fixed again!

Now getting board emails with https: prefixes again (or at least the one I received this morning was).

Andrew
User avatar
Bigfella237
 
Posts: 1832
Joined: Fri Feb 26, 2010 3:11 pm
Location: In geosynchronous orbit above the Far South Coast of NSW, Australia

PreviousNext

Return to Site Issues & Assistance

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

x